aarshjul2.jpg

Årshjul

Skab overblik og fremdrift

Årshjul

Ligegyldigt om I kommunikerer via foreningsblad, hjemmeside, nyhedsmail, Facebook eller andre medier, kræver kommunikation planlægning. Det kan lyde kedeligt, men den rette planlægning gør arbejdet med kommunikationen langt mere overskueligt, kontinuerlig og ikke mindst sjovere.

Hvad er Plandisc?

Der findes mange forskellige værktøjer til at planlægge foreningens kommunikation, men hos Medkom bruger vi Plandiscs ‘Årshjul’ til at skabe overblik og sammenhæng i vores kommunikation. Plandisc er et gratis* planlægningsværktøj, og I kan vælge mellem visning som et hjul eller som en klassisk listeform.

Årshjul

Hvorfor arbejde med et Årshjul?

Plandisc.com/da tilbyder et online-baseret software-værktøj til udvikling af din Årsplan. Ved brug af fælles login i den gratis version, kan foreningens kommunikationsansvarlige rette og tilføje i planen, og den kan deles på foreningens hjemmeside, hvis I ønsker det. Plandisc er startet i Danmark af en udvikler og en skolelærer, som sammen har lavet et værktøj, hvor brugervenlighed og æstetik er i centrum. Med de allerede udarbejdet skabeloner får du mulighed for at vælge den type årshjul, som giver mening for din forening og selvfølgelig tilrette til dine behov. Hver skabelon har nogle fortrykte aktiviteter, som du selv kan ændre og flytte alt efter jeres behov.

Hvordan gør jeg?

Plandisc har lavet en række gode, små video tutorials, der hjælper dig i gang. Se alle videoerne her.

Se for eksempel her, hvordan I opretter en Plandisc (f.eks. Årshjul)

I kan bl.a. også se, hvordan I opretter en bruger, ændrer farverne i dit årshjul og hvordan I indlejrer jeres Årshjul på jeres foreningsside.

Pris:

Gratis (basis-version)*

*Plandisc arbejder både med en gratis og betalt version. Der er begrænsninger på, hvad man kan i den gratis version, men de simple funktioner er for mange af jer tilstrækkeligt. Hvis I ønsker en udvidet version: Spørg os fra Medkom, da vi har en god dialog med Plandisc. Så finder vi sammen en løsning.